Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förverkliga mig

jag hade en gång en dröm
en önskedröm om att älskas
att älskas för varje millimeter
av mig
av dig

jag hade en gång en sång
en segersång om att älska
att älska med dig vad du än heter
med mig
med dig


att älska och att älskas i ett slag
förverkliga drömmen sången

för oss.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 344 gånger
Publicerad 2013-11-24 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp