Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt mosaik av kärlek och du är klistret



det sägs att en bild talar mer än tusen ord
min bild gick itu
om och om igen
krossad
itu
i bitar
förkrossad
i
tusen bitar

men sen kom du
jag vet inte hur
hur du gjorde
men du samlade tusen till en




Fri vers av vägrargeupp
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-06 21:18



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fint.
Väldigt snyggt med bilden.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp