Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hon sa fick min värld att falla upp och ner

Hon sa;"Glöm inte bort dig själv"
Det var hennes ord
som fick allting att gunga
Ändå anföll tvivlet och viskade
att jag var en självisk parasit

Jag ville vara den duktiga flickan
som hann med allting
med ett stort leende
utan klagan,utan sår

Hon räddade mig
på något sätt
Fick mig att inse
att jag aldrig,aldrig
kan bli helt perfekt
Ändå blir jag älskad
av de som betyder något




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 16:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En KLOK kvinna......
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings