Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste orden

De vackraste orden
har inte blivit skrivna än
De vilar i ett sköte
av tålamod och förväntan




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 16:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst ÄR det så ! Snyggt konstaterat !
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings