Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens klang

Tomhetens klang
plågar mina öron
jag faller ner på knä
ber om försoning
Livets mening
har aldrig visat sig
för mig
Har aldrig berättat
vad mitt mål är

Är målet:
Att döda en nation
innan den växer?
Att komma över
till andra sidan
efter att nästan
ha drunknat?
Att upptäcka
en ny filosofi?




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings