Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ting man aldrig borde få lära känna

Det finns ting
man aldrig,aldrig
borde få lära känna

Jag önskar
att din existens
aldrig hade nått
mina ögon

Livet är en märklig resa
Hur kommer det sig
att jag hatälskar dig
så mycket
att jag inte kan sudda bort
ditt ansiktes form

Jag undrar ändå
hur allt skulle vara
om vi hade överlevt
alla lögner och svek

Det finns saker
som aldrig,aldrig
borde ha krossat
mitt ömtåliga hjärteskal




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 269 gånger
Publicerad 2011-05-31 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings