Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärtan jagar mina minnen
Får mig att skrika
som ett monster
under en säng
Tårarna hotar att rinna över
Vem fan är jag då?
En kropp?En individ?
kvinna?Missanpassad?
Det gör ont
att analysera sitt inre
Det gör ont
att inse hur mycket
du lekte med mitt hjärta
utan någon ånger alls
Det du gjorde
är värre än döden




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings