Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag fann dig fick jag bo i dina ögons blå hav

När jag fann dig
fick jag bo
i dina ögons blå hav
segla fram
i efterdyningarna
av en stormig passion
När våra läppar möttes
träffades mitt hjärta
av en isvit blixt
Allt blev klart
Sinnena exploderade
av lycka,av tro
I vår värld
skrev vi mjuka melodier




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-04 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings