Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obarmhärtlig sanning.

En Obarmhärtlig sanning
svider mer än osäkerhetens vassa egg




Fri vers av Thy Raven Wings
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 16:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
DEFINITIVT !!!!!!!
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thy Raven Wings
Thy Raven Wings