Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

convaincante

han i den nya solen
hon i samma jacka
som

jag när jag
hon sa själen
och en sjögrässallad


man kan
stoppa all trafik
alla frön i marken


och när alla änglar
viftar på tårna
och när jag är
och när jag är

morgonvärmen
från täcket
den man vet säkert
stannar

hon i den nya
solen i drömmen
han fotograferar
obekymrat ett
fläckigt litet ägg






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP