Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septral 711, framskymtad under lång bussfärd




förgrenade solens stängsel

 

 






Himlen förgrenar sig

i varenda riktning

mot de sällsamma somrarnas rastlösa



Vi kunde bo ombord på moln




Vägen förbinder oss,

längtar ensam skrotrot

till de vidöppna dropparnas sol




 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP