Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första tid som sjukskriven


allt eller inget. nu eller aldrig.

från att vara överallt
till landet pause

från att vilja allt
till likgiltigheten

från att vara överaktiv
till att stå helt still

från att höra mobilen dygnet runt
till att vara helt tyst

från att veta vad jag ska göra
till att vara ett frågetecken

från att vara fröken uppmuntran
till att vara dess glömda skugga

från att vara en ledare
till att vara en lärling

från att vara hungrig på livet
till att vara spyfärdig



det rycker i varenda ven
varenda muskel
varenda nerv
rastlösheten tar över
ett dåligt samvete växer

det är så svårt att förändras
stanna upp
såhär länge
utan att veta
vart jag är på väg
vart jag vill

thåström sjunger det så bra
fan fan fan
whitney också
i didnt know my own strength
men jesus budskap slår allt
jag älskar dig precis som du är

vad väntar jag på?




Fri vers av vägrargeupp
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-29 21:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"från att vara fröken uppmuntran
till att vara dess glömda skugga"
viktiga rader! det händer att man glömmer uppmuntra sig själv i ivern att uppmuntra hela omvärlden...
2011-06-01

  Mona Drugge
Så fint och bra du skriver här om att vackla vemodigt inför livets val och dess vägar. Men är man ärlig mot sig själv och lyssnar till rösten i hjärtat, blir besluten oftast rätt.
2011-05-30

  Lena Själsöga Keijser
du befinner dig i en av de ja - svåraste faser
där själen anden kan springa
där kroppen inte orkar

ser du spiralen "nedåt"... du landar mjukt... och då du landar stiger du upp... klättrar...se inte klättra i kamp..du gör det stegvis i din takt. och minns... det är ditt - ditt - vackra liv

och du skriver denna fas i exakthet
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp