Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:32. AA:s 13:e Steg




Morgonen klev i som en stegosaurus i truten. En stilla bräkande morgon på alla fyra rape me gently mitt på hallgolvet. Idag ska jag ha två afganhundar gultonade brillor. Jag ska köpa loss runk-apan Dennis från Butgatans Zoologiska. Jag ska skrämma vettet ur såväl Ville som Valle som den narkoleptiske dockan Viktor. Jag är nöjesprofilen: Din personlige Tonya Harding i etern.

Jag är oersättlig. Som en riktigt stadig senapsill. Jag betyder allt för er. Betyder moutarde de hareng på franska. Nåt som går att snaska sig igenom. Ja glufsa om man vill som Kalaspuffar på bakfyllan. Lättspytt och sockerspäckat mot all ågren hjärtat rymmer. Jag är 5753 dagar därifrån men ändå blott en armlängd ifrån fyllan: Je suis une alcoolique: Nykter genom Guds nåd helt fucking lost mitt i knastret.




Fri vers av ulf olsson
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-29 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson