Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Du min ängel, med ljusa vingar
vem gav dig ljus att bära?

Du min ängel, med kärleksfulla ögon
vem fyllde dig med kärlek varm och mild?

Du min ängel, med vänlighet omringad
vem gav dig vänlighet att tro på?




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-30 00:06



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Jättefin! :)
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson