Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln om natten

Med ljus i ditt hjärta, och med en blick av kärlek
förvandlar du allt till det positiva, i himmelens tjänst

Du kommer ibland om natten, i drömska landskap
med budskap sprungna ur alltets stora hjärta

Jag tackar och tar emot, med öppet och lekfullt sinne
en gåva multipliceras med hundra, jag bara ler

På ängelns vingar, vilar jag mig, får nya krafter
en läkande kraft omsluter mig, och mörka tankar blir ljusa




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-30 11:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vilken fin och positiv text! Ta hand om din ängel!
2011-05-30

  Ninananonia VIP
:) Så vacker är denna ängel om natten...! :)
2011-05-30

  lisa"puzzle"svensson
vackert!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian