Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sant



är det för bra
för att vara
sant

är du för bra
för att vara sann

nyper mej i armen
och känner hur det
bränner

det
är
sant




Fri vers av bitch
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch