Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pånyttfödd




erfarenheters beska
bleknar

rädsla sätts i skugga

principer
som rostiga kedjor
landar ringlande
under mina fötter


låter mej
svepas iväg
bäras
lyftas av
dina ord
mot skyar
jag en gång
misstrott
bespottat


låter kärlek
hela
och övervinna
allt
som varit trasigt

öppnar bröstkorg
tacksamt
överväldigad
låter
mildhet
smeka och fylla
med vit
salighet



















Fri vers av bitch
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 18:16



Bookmark and Share


  mickech
Kärleken läker de djupaste sår...
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

bitch