Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentstädning

Nu har jag städat klart,
tog lång tid,
även fast jag hade en hyffsad fart.

Fiskade upp en damråtta,
en riktig baddare,
hittade saker jag glömt,
som min halvfarsas mammas laptop laddare.

Dammsög under soffan,
där var det allt annat än fint väder,
lyfte på sängen,
hittade lite "nya" kläder.

Lyssnade sammtidigt på musik,
give me everything, you dirty dancer
and start to danza kuduro.

Fast det går ju rätt snabbt,
när man lyfter på soffor och dylikt
med ena armen och dammsuger med andra,
synd bara att jag inte kan det.

Nu behöver jag inte skämmas,
när det kommer gäster till studenten på onsdag,
wish me luck,
peace!




Fri vers av zacke :]
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld