Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poem om jagjag

Närgånget rinner du i mig
Vi byter skepnad med varandra

Slickar upp resterna efter den enorma
utträdelsen av kroppsvätskorna


Jag skriver som det är
har inget att skämmas för:


Vi ömsades in i oss
avigor av våra kön
sögs in mot varann
för alltid

Jag säger nu jag om dig
Du säger nu jag om mig


Jag älskar mig




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch