Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utgång

 

utgång står det

ifrån var

till vart

tankar studsar mot väggarna

oseende det skrivna

det enkla

missionerande det ofödda

 

jag besöker min sylta

igen dagligen

filosofernas möten

vi överlägger

vi går hem och sover

fyllesömn

medan världen följer våra anvisningar

det är vi som får allt att rulla




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-10 22:33



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar slutet!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch