Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm cracking up som solens skratt idag.


Floder

Hata inte sorgen

Stärk ditt tvivel

Frukta inte rädslan men

Älska att gråta åt lyckan




Fri vers av Love von Melen
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 21:53



Bookmark and Share


    Phantasos
WoooooooooooooW
2011-06-08

  Lena Själsöga Keijser
detta är djupvackra ord
fyllda med källvatten

tack
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen