Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poem om en änglatillblivelse

Mellan Los Angeles och dig går en gräns
den vaktas av (som framgår av namnet)
änglarna


Du är inbjuden
nej, fel
du är huvudgästen

Ett högtidligt upptagande i änglakollektivet

Ett myller av påkläderskor
du renrakas

Ärkeängeln kommer att hedra dig
med sitt yttersta signum
Guds maktsymbol
läpparnas bekännelse


Reglerna är stränga
successionen måste säkras




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-31 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch