Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting är

 

Nu har jag satt mig i dyn igen
åter igen fastnade jag
med foten i leran
och jag vet inte hur man kommer upp.

Mitt huvud är bland molnen
och resten av mig är kvar

och ingenting är
som det borde vara




Fri vers av entusiasm
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-31 22:49



Bookmark and Share


  Robin V
Kort, koncist och mycket bra!

//
Robin
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm