Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla, omfamna mitt hjärta

jag saknar den
den där nallebjörnskramen
åh denna trygghet

som en pil i hjärtat
en spruta mot rädsla


din famn


eller snarare


min egna
trygghet

bara bara bara min




jag saknar någon att komma hem till

att bara
släppa alla tyglar




de ger mig blåmärken
överallt

men mest
inuti


jag blöder
plåstra om mig

kom

frigör mig


var är du?



mitt hjärta skriker
igen
och
igen
och igen


ingen hör


det ropar
efter ditt


du hör ju inte



jag trodde mitt hjärtas slag
var en duett


duett ska det ju vara
inte
inte
inte

solo





kom snart älskade
sjung mitt hjärtas slag




Fri vers av vägrargeupp
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-01 22:17



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Längtan och saknad målar du i dina skrivna ords rop. Jag hör din sorg och vet denna känslas smärta.
2011-06-10

    Ken Cassel
Ja, jag kommer snart!
Jag ska bara....
:)

Mvh

Ken
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp