Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tak tak

apogqnegönadvknjaerfpiunq3utgnaweöknapiwefnskdjn.,smdnfiwa

jag lade märke till några bokstäver
och ville lägga dem som ett tak på mig
det gick bra för alla att stå vakt där
på rad
men så var det punkten
och kommat
som kom mitt i
och läckte regn genom taket
och jag
som återgick
till att skydda mig
mot allt för mycket väta
men en dag skulle jag prova att
sätta kommat sist
som ett stuprör
för vattnet att nå
och jag
skulle slutligen
fortstätta gå,

...




Fri vers av vissla
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla