Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juniskuggor i ljusa pasteller

 

En tår

~~*~~

Huvudet böjt i
skuggor

~~*~~

En svalvinge snuddar
kärleksfullt vid
kinden

~~* ~~

Ljuset i sorgen
mellan svalors eufori
i den sommardoftande
pastellen

~~*~~

Vingar av glas
målar skimrande
regnbågar

~~* ~~

av skratt och
tårar

***





Fri vers av Stjärnöga
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-02 06:19



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackra pastellfärger
och vacker bild
2011-06-19

  Linda CH VIP
Poesi i mina öron och ögon! Beundransvärt!
2011-06-06

  Kim VIP
Ja bra, inget är bara svart eller vitt! Den högra svalan ser ut som den gör min tai chi! Kul.
2011-06-02

    ej medlem längre
Vackert, tycker mycket om de två sista stroferna Vingar av glas....
2011-06-02

  Ninananonia VIP
:) Vackert!
Livet är vackert
som det är...

Berörande...skriver du..
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga