Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanvinden.

 

Sommaren har börjat
med allt som det är
solsken och halvnakna människor
lever på stränderna här

men för mig blåser vindarna starkt
nordanvinden är kylig

man måste vara något för att vara ett ingenting
man måste ha en mening för att kunna vara meningslös
och jag är varken eller

jag är tomheten som ekar genom dalar och nätter
och jag är vinden från haven som infekterar de varma dagarna

Havet är fullt av liv
Och jag passar inte in

någonstans

för om jag inte passar in
i nordanvindens ansikte
suger jag livet ur sommarens
ytliga skal.




Fri vers av entusiasm
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-02 15:48



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"för om jag inte passar in
i nordanvindens ansikte
suger jag livet ur sommarens
ytliga skal."

Fint, mycket fint.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm