Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums höjder


ett outsläckligt liv av i dag

överlever inte alltid tills morgondagen

livet

det levande i dag

för alltid närvarande

för nuet ständigt nu

gårdagen

dagen

vandrade vidare i tidperspektivets historia

nuet

det ständigt närvarande

i den tid

där andetagen

in andas

med kärlek

utav kärlek

ut andandes ljuva tankar

för livet

till livet

det vackra sällsamma nuet

där vi kan dansa i månskenet

släcka törsten vid friska källor

vandra över ängar

barfota i gräset

doften av äppelblommen

jasminen

surret av bin i bersån

ljudet i från fåglarna

suset i björkarna

i nuet finns det där

där finns vi

för vi lever

vi dansar fram på livets väg



bara för att vi kan

andas nu






Fri vers av Anira
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-06-02 19:13



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira