Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dream..dream dream dream...


när mormor mötte min älskare...

var det en mardröm
kändes ändå rätt skönt
när mormor mötte min
älskare;)

kafferep
med oss tre i centrum
fattar inte att det kunde
kännas så naturligt:)

hennes blickar
av nyfikenhet och
ungdomlig förväntan
på att få höra mer
från mig

och han,hur han
stal en kyss
och en lätt smekning
under korta ögonblick
av hennes ögons
frånvaro

ja var det en
mardröm
eller var den
rätt ljuvlig..

jag ler i alla fall
när jag tänker tillbaka
och inser hur nära
dröm och
verklighet
kan vara ibland.....




Fri vers av firefire
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-02 20:46



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det finns väl en inneboende önskan hos oss att den vi älskar blir accepterad och godkänd av de vi har närmast oss!
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire