Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens ljusgestalt

 

Liten ängel
med skimrande
ljusvingar

~~*~~

krossas av mörkrets
vampyr

~~*~~

med oskuldsfulla 
själars
vittring i vinden

~~*~~

utan själ
vandrar ängeln bland
tuvorna

~~*~~

i mörka förtrollade
skogen

~~*~~

där varulv vättar
och demoner
gnager benen naket
vita

~~*~~

tills döden flyr
ljuset

~~*~~

och hon finner 
vingarnas skönhet

blanka tjärnens
ögon igen

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-03 01:23



Bookmark and Share


  Maria T
Magiskt
2011-06-19

  Maria T
Magiskt
2011-06-19

  Linda CH VIP
Förtrollande magisk stämning där godheten segrar. Vackert!
2011-06-06

  Ninananonia VIP
:) Mycket.berörande.
Tur att hon finner vingarna igen.
2011-06-05

    ej medlem längre
En vacker dikt till John Bauers vackra tavla.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga