Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker när jag gråter

Det var inte menat så
säger du
än en gång
När dina ord bränt hål
i platsen där drömmar bor
Men om det inte var så
ä l s k a d e
hur var det då?

Du sårade mig inte denna gången ,
är du ledsen nu eller glad?
Att jag kanske blivit van tillslut
Men i den svarta gropen bakom
allt som försöker göra dig lycklig,
gror insikten fram likt en maskros
Men älskade, jag inser nu,
du vill egentligen inte göra mig ledsen
Du tycker kanske bara jag är vacker när jag gråter?




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 1437 gånger
Publicerad 2005-12-29 12:00



Bookmark and Share


  Zara VIP
Läst runt hos dig! jag tycker du ahr många stycken som jag verkligen gillar! och den här dikten var super grym! Den var verkligen solklar!

tackar! =)

/Z
2006-03-16

  Josi
SÅ BRA!!!
2006-02-22

  fannyy
grymt fint skrivet :) bra
2006-02-11

  Lilla trollet
Ryser när jag läser denna :/
Bra skriver, fint skriver med tanke på att du skrev

" ä l s k a d e "
2006-01-26

  bq
En yta lakonisk, och i utanförhet, distanserad och sval, nästan moderligt ursäktande...blickande i ord av avstånd
Fantastiskt!
2006-01-17

  Josefine
Fullkomligt fenomenalt.
2006-01-05

    NoMi F
Djup och insiktsfull poesi
Griper tag i mig
Bra
2006-01-04

    BrokenHearted
*STÅENDE APPLÅDER*


!!! :-)
vartenda ord är en njutning....riktigt vackert!
2006-01-04

  Propella
Oj så starkt! Vilken text!

"Men älskade, jag inser nu,
du vill egentligen inte göra mig ledsen
Du tycker kanske bara jag är vacker när jag gråter?"

detta är slutrader som hugger tag i mig och kommer dröja sig kvar. Länge.
2006-01-03

  kärleksbarn
Det var inte menat så
säger du
än en gång
När dina ord bränt hål
i platsen där drömmar bor

åh vad bra!
(du måste föriövrigt höra låten Pretty when you cry med Vast...det kanske är så :) )
2006-01-02

  Laijza
Kan inte sätta fingret på, varför, jag gillar denna..
Hela paketet skimmrar i ödmjukhet och lite stänk av kaxighet..Mkt bra!
2006-01-01

  himlens hemlighet VIP
när dina ord bränt hål
i platsen där drömmar bor

är helt lysande! grymt! wow!
2005-12-29

  mariann
"När dina ord bränt hål
i platsen där drömmar bor"

Detta är fantastiskt.
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain