Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndare

I min svarta värld av demoniskt mörker
lämnar jag fotspår i askan efter en fallen värld.
Vandrar vidare vilse bland rester av civilisationen
runt dom dammtäckta husens skelett.

Ett ögonblick i tiden som ingen kan undgå
att ensam vandra livets sista stapplande steg.
Vissa i ljuset av en plågad frälsare
vissa i hans skugga där inget ljus tränger igenom.

Sålde min själ till en gammal man
en fallen ängel med ögon röda som blodet i mina ådror.
Med löften om att få glömma mitt eget ansikte
att finna frid när livet är för svårt.

Jag tog mitt liv en vacker sommardag
sålde min själ till mörkret själv.
Ett ynka pris att betala för ett liv utan dig.




Fri vers av Nichlas
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-12-28 23:41



Bookmark and Share


  raphaela
Jag gillar desperationen som du förmedlar med text men du kanske borde se över hur du bygger upp texten, ibland känns det som det blir "lite mycket av det goda".
Du har känslan för språket, lita på den!
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas