Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag. Igen. Och igen.

Gråter samma förbannade tårar
Varenda dag
Det känns som om jag jagar min egen svans
Runt, runt
Som en jävla idiot
En uppvriden leksakssoldat
Och krigar mot varje ögonblick
Jag är dödstrött
Men sover ändå knappt
Och när jag väl somnar
Förföljs jag av mardrömmar
Om verkligheten
Det gör ont att bara andas
När två händer stryper en
En är tristess
Den andra ångest
Jag vill bara skrika
Att jag inte vill något mer
Men min mun är för hårt sammanbiten
För att något ska höras
Det regnar inte ens
Men ändå är allt grått
Blött och kallt

Men någonstans
I mitt bröst
Slår hjärtat
Om än svagt
Av hoppet att

Imorgon när jag vaknar



Kanske det faktiskt är tisdag




Fri vers av Line W
Läst 599 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-03 17:50



Bookmark and Share


  volaille
så bra min vän ... och jag hoppas att det bli tisdag för dig snart !
2011-06-07

  Kalle.O
Vardagens våndor, måndag+ 4 sen helgens plåga...
2011-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja, den här gången blir det ju så.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W