Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmars blickfång

Jag söker drömmar

som, likt vackra dikter, 

strör skärvor av blommor,

i rännor av blod,

över mitt ansikte

på väg

till en rofylld plats.

När jag stiger in i en tavla,

målad av en förtvivlad,

är jag framme i den åldriga

herrgård

som aldrig rustats upp,

och blivit mitt hem.

När något så vackert som fallande snö

faller mot min blick

ser jag, genom en tår

på världen.

Jag ler, och sliter i knivarna

som sticker ut ur

mina ögon.

Är du där?

Är du där?

Är du där?

Är du

där?




Fri vers av Lethe
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-03 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe