Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överallt

bland molnen en sekund
kunde jag flyga
det var då jag upptäckte
att tid inte finns när jag pratar om dig
du finns överallt samtidigt
i de övertapetserade väggarna
och i fönstren under mina fingeravtryck
i trädgården
som blommat och vissnat så många gånger
en gång varje år
i de smälta snögubbarna vi byggde då
i den stora vattenpölen
och björkallén
du är överallt
varje sekund jag flyger över är en närvaro
där du alltid finns




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 359 gånger
Publicerad 2015-02-03 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe