Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt inte världen förändra dig - förändra världen

tänk om det hade funnits
ett ställe
en plats
verktyg

där du kan förändra världen

för visst drömmer vi
alla
att just du ska göra skillnad

jag tror alla är skapta med en eldsjäl
en själ
som en brand som inte går att släcka
som gör allt för att göra skillnad

så om vi är på rätt plats
då blir det fyr
annars släcks den ju
ganska enkelt common sense

inte konstigt att depression är en folksjukdom

så många brände som släckts
jag kan ligga uppe om natten
och tänka på detta
dygnet runt

så tänk
dröm lite

tänk om du hade stannat upp
och hittat dit
ett ställe, din passion
en plats, ditt hjärta
verktyg, ditt driv

för just du
ja precis
du
du KAN förändra världen
genom att förändra din värld



låt inte världen förändra dig
- förändra världen




Fri vers av vägrargeupp
Läst 934 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2011-06-03 19:43



Bookmark and Share


    ordskalv
Mycket inspirerande! Bravo!
2011-11-27

  Mats Henricson
Bokmärkte också denna, den ÄR viktig !
2011-11-25

  Johan Bergstjärna VIP
Utsökt!
2011-11-24

  yoakimu
Bra!
2011-11-23

  Mona Drugge
Kloka tankars ord.
2011-06-10

    ej medlem längre
Stort Stort TACK för dessa ord.
2011-06-03

  Mats Henricson
That´s Good Spirit ! Keep them up ! We shall overcome !
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp