Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På svenska då....., melodin får någon annan komponera....


Knarkliberalernas senaste världshit: " Låt mej dö av egen kraft !" !"

"Låt mej dö av egen kraft !"

Låt mej dö av egen kraft !

Låt mej känna dödens käftar !

jag väljer själv mitt öde
att dö i högsta ruset
en fullkomlig extas !
så vill jag leva
så vill jag dö

Jag skiter i mina anhöriga
de sörjer förgäves
RUSET är min vän
övrigt är förmätet !
så vill jag leva
så vill jag dö

Låt mej dö av egen kraft !

Låt mej släcka ljuset !

för INNAN dess jag sett
sanningen
ett kristallklart delirium
så skönt !
så extatiskt !

så vill jag leva
så vill jag dö


Och NÄR jag dött av egen kraft

har jag levt mig härligt matt.........


------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 358 gånger
Publicerad 2011-06-03 20:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stoppa asocialdalt och knarkfjäsk!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska