Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflinga

 

den största snöflinga som hittats

var trettioåtta centimeter i diameter

 

jag önskar att snön

vore solvarmt mjuk

ett uppsprättat duntäcke

 

den glittrar så vackert

och innanför fönstret

vill jag rusa ut i pyjamas

 

omfamna det vita

skratta mot världsaltet




Fri vers av molly crayons
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-29 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons