Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


En skönhet som ligger i betraktarens ögon


Det är när du tittar på mig
som jag blir vacker.
Min skönhet existerade på riktigt
först när du såg den.
Spegelbilden av mig brukar titta bort,
men du
du ser rakt igenom mig och då
älskar jag mig själv.
Jag tycker om
att spegla mig
i dina ögon.
Där
är jag den vackraste flickan i världen.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 914 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-06-04 19:13



Bookmark and Share


  erkki
Kärleken har många bottnar. Liksom åtrån. Utan yta inget djup! Tänkvärt skrivet! Vad är meningen med något vackert som aldrig syns, beundras, älskas?
2011-06-28

    LitenOskyldig
"Det är när du tittar på mig
som jag blir vacker."

Vackert.
2011-06-22

    Ida Tisteltunga
En trevlig dikt. Älskar meningen "Spegelbilden av mig brukade titta bort".
2011-06-06

  kirsti ylinikka VIP
Så självklart vackert.
Underbar text!
2011-06-06

  Mike
Skönt att läsa en text om något varmt och fint. Man läser så många dikter och texter om ångest och smärta och det finns inget fel med det, människor mår dåligt. Men det känns underbart att komma över en text som handlar om kärlek, värme och att känna sig vacker. Gillar din text väldigt mycket. den är bra skriven med ett bra flyt och ett underbart ärligt uttryck.
2011-06-05

  röd_asfalt
Så varmt o fint ...
2011-06-05

  Alva Johnsson VIP
Ge mig Din kärlek
och Du får världen vackraste kvinna.
Du fångar!
2011-06-05

  Minkki VIP
en härlig text!
2011-06-05

  Rise Little One
"Jag tycker om
att spegla mig
i dina ögon.
Där
är jag den vackraste flickan i världen."


En sann kärlek...
2011-06-05

    maija tuori
Så vackert skrivet..." Det är när du tittar på mig som jag blir vacker" är själv mogen kvinna 60 + och vet att det är sant !!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel