" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Motorvej på sengekanten '72, en otroligt rolig liten film om att inte störa landsbygdens natur med de då nymoderna motorlederna som byggdes ut överallt (den drogs senare runt byn efter lite "övertalning")




Upptagetton [tolvtonsstycke: dodekafoni]

~*~

Katters jamande, hundars skall

vad gäller de som låter mest och flest

säger en liten unge klokast, tystast och minst

att atonala svalors är som människors bon

en ålderslös vishet, en outgrundlig brunn

att alla ting består av x-y-z

se hur din barkbåt vaggar över ån

vilar där det om kvällen senare susar i säv

en ny dags symfoni snart har återfötts

LPWJ 04/06/11




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-04 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP