Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The dead know only one thing: it is better to be alive


Jag sov men nu ser jag


Att älska är att dö

så lär mig att dö


Kanske är dina omöjligheter begränsade, men

Allt du är har du i ditt hopp


Att leva är att sörja

Så lär mig att älska




Fri vers av Love von Melen
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-04 22:52



Bookmark and Share


  Emzeer
Åh mee like!! starkt!
2011-06-13

    Phantasos
feta ord... riktigt tunga
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen