Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften från ångande bad

Bjuder ner

till ett

ångande bad

 

Oljor av ringblomma

smekande din hud

av min

 

Smärtor

bedövas med

kyssar, läkande

leder av

viskning strax

bakom

öra.

 

Fingertoppar

utforskar

anatomisk

kontur

hett,

lämnar glödande avtryck

i pulserande hjärta

 

Bubblande näring

masserar ogenerat

ljus i mörker från

stönande smärta till

skrikande njutning...

 

 

Gjuten i värme

med havsblå ögon

växer kraften

vulkaniskt till

hel igen




Fri vers av Johnjohn
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 11:08



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
underbar förtrollande poesi
när den är som bäst.....

applåder + Bo-märke


kb
2011-06-05

  Alva Johnsson VIP
Det vackraste Du skrivit.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn