Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herrn är nu 43




Tanka ~ Regnbågen

~*~

En speciell dag
med en vinst dagen innan
på V75

regnbågen visade sig
precis som jag pånyttfötts

LPWJ 05/06/11




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-05 19:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Grattis till en välskriven tanka, till din, som det verkar födelsedag och till vinst! Alla goda ting äro tre, har jag hört :D
2011-06-06

  L Patrik W Johansson VIP
både igår o idag verkar det som
men mest idag

Be well,
LPWJ
2011-06-05

  Ninananonia VIP
:) Fint! :)

Har herrn fyllt år? :)
2011-06-05

    ej medlem längre
Grattis igen, både till födelsedagen och vinsten!
2011-06-05

  L Patrik W Johansson VIP
tack

en lätt rad äntligen men som gav ca 8 000

kunde jag ge mor en ogräsupptagare mm
en fin liten manick från Fiskars
butikatmosfar.se/PICTURE/1638-3-120281.jpg

Be well,
LPWJ
2011-06-05

  Bibbi VIP
Stort Grattis!
2011-06-05

    ej medlem längre
Verkar vara dags att gratulera, både till vinst och födelsedag!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP