Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

231. Gud är liv




Många vandrar på smärtornas väg
genom orättvisor, svält och krig
Många längtar efter nattkvarter
Som om natten ville lyssna
till alla sorger som vi bär

Livet är bärare av Skaparens vatten
Luften är livets Ande
När vatten och luft förorenas
kvävs det skapade livet

Det finns en glädje
som döljer sig i sorgens skugga
Det är att höra svarta rosor andas

Gud skall inte överge sin skapelse
Gud är kraftkällan
Gud är liv
Gud är kärleken genom Jesus Kristus

Hemlighetsfullt helgar Han oss
genom sin Helige Ande
Liv triumfera




Fri vers av Maria T
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-05 19:55



Bookmark and Share


    Mejja
YES!
Liv genom Jesu blod utgjutet för oss.
2011-06-14

  walborg
Den Helige Anden, vår förebedjare - Guds gåva till oss.
2011-06-12

    maija tuori
Det är sant ! Han är väg ..sanning och liv..levande vatten..
2011-06-07

  anits VIP
Tack för fina kloka rader
2011-06-05

  Bibbi VIP
Amen.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T