Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3½ + 7 dagars orgie

vatten och vatten

 

vana drickare vet

könet vet

 

att bara dricka

 

könet får

sin näring

ur din förlängda märg

 

 

dess firande idag av

Nation aldagen

är stillsamt

 

 

orgiastiskt

 

 

innan den cyangråa

poettillvaron

 

slår till

 

 

igen

 

//gäddhängen//tentakler//

 

om

 

oss s s s s s s s . . . s

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-06-06 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch