Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heurtez-vous

det som var givet
hon sa ingenting
det var på natten


alla vassa armar
de som vill in
kanske göra något
fint eller


som veckans date
hon var ful ful ful
mitt hår stod åt
alla håll hon var
söt.


min jacka och
alla parker och
allt grönt gräs
och havet som


är det håret eller
alla utgående
samtal är det
som han sa

hur han ska sakna
bredvid henne
hur han talar
och hon sover

det som var givet
det var någonting
hon sa ingenting


jeg gik alene
for at dine hænder
er de eneste jeg
tænkt















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 12:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kommer ofta tillbaka till samma tema, men alltid med någon ny formulering. Det gör lite ont att läsa dina dikter.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP