Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri för en evighet

Själen lever vidare,
Ola,
Saknar dig.

Du är i mitt hjärta,
Där lever du,
För alltid.

Inga mera droger.
Inget mera tjafs.

För evigt är du fri,
Men mitt hjärta är
Bunden till sorg.

Rösten,
Har tonats ut

Men alla minnen,
Dem för blir.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 19:35



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Precis så är det... ett konstaterande men som andas saknad...
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg