Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerkaka

\"Om jag skrev rakt upp och ned att jag hatade alla människor, skulle ingen äta av min sockerkaka\" sade hon. Jag nickade som en nickedocka. Höll med. Inte för medhållandets skull, utan för att jag gillade sockerkakorna hon brukade bjuda på. Det var uträknande, jag medger. Men vem är inte strategisk när livets väsentliga står på spel. Eller?




Fri vers av Janjohan
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-29 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan