Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tussmörker

Dunk...

dunk...

dunk...

Stångas till blods.
Varför?
För hoppet att en dag se solen stråla klar
Hoppet är vad som blir kvar
när mörker vill kväva min lust, mitt mod.

Dunk...

dunk...

dunk...

Sitter på golv,
huvud mot vägg...
tårar
maktlöshet
Hoppet bär mig
genom tussmörkrets dal




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-08 00:25



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket sorg och smärta i dessa ord, men det bärs med hopp!
2016-05-18

  Mangal VIP
Smärtsamt värre. Så många "varför?" far igenom mitt sinne, liksom uppgivenhet och trötthet in i själen. Så mycket givande och så ogenomträngliga väggar. Och ändå - en visshet om att det finns en mening. Min känsla.
2011-06-08

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning min vän.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion