Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-06-08)


Rätt och slätt en kontaktannons

Har jag sökt på fel ställen efter denna människa (kvinna eller man):

Livslysten, impulsiv, spontan, principfast, lojal, polygam, monogam, varm, kall, fri, fast, god, glad, vacker, seriös, amorös, gift, ogift, fader, moder, mormor, farfar, dotter, son...

Du som vill mötas.
I det djuplodande samtalet om stort och smått.
Du som inte tycker det är läskigt med komplexa människor då du ju är det själv.
Du som vill sjunga, dansa, dikta, tala och bara vara.
Ibland eller mer ofta.
Kanske du kan ta emot mina texter och le, istället för att rygga.
Du som tycker att det är helt okej att jag är så ovanlig i min vanliga värld.
Du som lika gärna sitter på ett högt berg, blickar mot horisonten och förundras som att gå ut och delta i det vi ifrågasätter i våra samtal.


Finns du över huvud taget?
Elller är jag helt själv?

(För enkelhetens skull vore det bra om du bodde i närheten.)




Övriga genrer av Stjärnregn
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 12:42



Bookmark and Share


  Daniel Toivola
HAH vilken rolig, Great!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn